Om os

Personalecykler er Skandinaviens førende aktør indenfor cykelordninger til virksomheder og deres ansatte. Vi agerer både på det private og offentlige marked. Vi har et meget bredt og stort udvalg af kvalitetscykler fra mange kendte mærker.

Vi tilbyder også cykler til brug i selve virksomheden, vi kalder det firmacykler og har en smidig levering fra butikken, hvor du får hjælp til at indstille cyklen efter dine mål og behov. Vores leverandører og servicepunkter er placeret rundt i hele landet.

Det er muligt at få tyverimærket cyklerne med ISR-mærkning, hvilket reducerer risikoen for tyveri markant. Vores ydelser involverer meget lidt administration for dig som virksomhed. Vi tager os af det meste af administrationen, hvilket gør det meget nemt og enkelt for dig at håndtere.

Vi har mange tilfredse kunder, både i den private og offentlige sektor. Her er et udvalg af nogle af vores kunder i Skandinavien:

Vi har netop ekspanderet internationalt

Personalecykler har eksisteret i Sverige siden 2016 og har netop valgt at udvide forretningen således at vi nu også tilbyder vores koncept i Danmark og Norge!

Har din virksomhed også aktiviteter i Sverige og Norge og ønsker du at dine internationale kollegaer også skal kunne drage fordel af vores løsninger?

Tjek vores internationale hjemmesider i Sverige og Norge

Personalecykler er delvist eget af Söderberg & Partners, en af Danmarks førende finansielle rådgivere og formidlere af forsikringer og finansielle produkter og tjenester.

Söderberg & Partners driver virksomhed inden for områder som arbejdsmarkedspensionsrådgivning, forsikringsrådgivning og forsikringsmæglervirksomhed samt kapitalrådgivning og formueforvaltning. De udvikler og tilbyder også digitale værktøjer til blandt andet økonomisk rådgivning og til løn- og ydelsesstyring.

Söderberg & Partners målsætning er at levere de bedste løsninger og den mest kompetente rådgivning ved konstant at forny og udvikle den traditionelle måde at arbejde på i branchen. Virksomhedens forretningsfilosofi er præget af tre vigtige hjørnesten: Åbenhed, Analyse og Personlighed. De sætter altid kundens interesser i højsædet, og al rådgivning, der foregår i Söderberg & Partners, tager udgangspunkt i hver enkelt kundes unikke behov.