• Et rigtig stort udvalg af kvalitetscykler fra mange af de store anerkendte procenter.
  • Lej/køb en cykel til en fordelagtig pris.
  • En smidig levering fra cykelbutik hvor du får hjælp til at indstille cyklen efter dine mål og behov. Du får også i butikken mulighed for stille spørgsmål og få kyndig hjælp.
  • Mulighed for at aflevere cyklen tilbage eller at frikøbe cyklen ved aftalens udløb.
  • Bedre sundhed gennem daglig motion.
Efter avtalstidens slut Ved aftalens udløb har du som ansat tre valgsmuligheder:
Returner cyklen

Efter lejeperioden er det fint at aflevere cyklen.

Køb cyklen separat

Ifølge Skattestyrelsen skal opkøb foretages til en på det tidspunkt gældende markedsværdi.

Udskift med en ny

Nu er du måske blevet fit nok til at ville hoppe på hårdere cykeleventyr

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en personalecykel?

En personalecykel er præcist som navnet antyder en mulighed for arbejdsgiver for at tilbyde de ansatte en cykel som medarbejdsgode. Den ansatte beskattes af medarbejdergodet og arbejdsgiver betaler arbejdsgiverbidrag.

Hvad indgår i aftalen?

Med en personalecykel via din arbejdsgiver, får du adgang til din drømmecykel på en smart, billig og enkel måde. Ud over selve cyklen inkl. valgt tilbehør og finansiering vil der også være mulighed for at årlig basisservice, treårig garanti og ekstra tyverisikring i form af ISR-mærkning på din cykel, kan indgå.

Hvem indgår jeg aftalen med?

Samtidig med bestilling af din cykel, udfærdiges der et tillæg til din ansættelseskontrakt. Tillægget indgås mellem og underskrives af dig og din arbejdsgiver.

Hvad koster min personalecykel?

Din omkostning til cyklen afhænger hovedsageligt af to ting – dit valg af cykelpakke samt din marginalskat. Din arbejdsgiver foretager bruttolønsfradrag og sørger for at du samtidig bliver beskattet af cyklen som et medarbejdergode.

Hvad koster det at købe cyklen fri efter aftaleperioden?

I henhold til de gældende skatteregler, skal frikøb ske til den på tidspunktet gældende markedsværdi. Vi har derfor ingen mulighed for at forudbestemme din købspris.

Er man forpligtet til at frikøbe sin cykel?

Nej. Ved aftaleperiodens udløb, kan du vælge at levere cyklen tilbage til Personalecykler. Eller hvorfor ikke vælge at ombytte den til en ny?

Hvornår og hvordan bliver cyklen leveret?

Cyklen er normalt klar til levering i din valgte butik i løbet af 2-4 uger efter at bestillingsperioden er afsluttet.

Er cyklen omfattet af garanti?

Din cykel er omfattet af standard garanti tilsvarende som havde du købt den kontant. Garantien gælder ved normal brug og pleje i henhold til leverandørens anvisninger. Udvidet garanti kan indgå.

Er service inkluderet?

Ja, årlig basisservice kan indgå og inkluderer hjælp til evt. fabrikationsfejl, justering og kontrol af gear, bremser og nav osv. Reparationer og udskiftning af sliddele betaler du selv for.

Hvad sker der hvis cyklen bliver stjålet?

Du er selv ansvarlig for at tilsikre at cyklen er behørigt forsikret. De fleste indboforsikringer inkluderer forsikring af cykler. I tilfælde af f.eks tyveri, hjælper Personalecykler dig med kontakten til dit forsikringsselskab efter at du har rapporteret til politiet og du skal til at anskaffe en tilsvarende cykel som erstatning.Tjek altid med dit forsikringsselskab, hvilke vilkår der gælder – vær specielt opmærksom på om der er begrænsning på hvor stort et beløb der er dækket.

Må jeg kun anvende cyklen til transport til og fra arbejde hvis jeg bestiller en personalecykel?

Nej, du må anvende cyklen når du vil og til hvad du vil i løbet af aftaleperioden. Personalecyklen er et medabejdegode som du beskattes af og som derfor også kan anvendes til privat brug.

Hvad indebærer det at tilbyde medarbejderne en personalecykel?

Medarbejderne får tilbudt et meget aktuelt og værdsat gode, samtidig med at arbejdsgiverne tager stilling til bæredygtighed og sundhed. Mange virksomheder søger med lys og lygte efter konkrete værktøjer til fremme deres arbejde for bæredygtighed – dette er sådan et!

Hvordan foregår selve bestillingen?

Medarbejderen bestiller selv cyklen via vores portal. Når cyklen bestilles, giver vi dig information om alle fradrag der skal håndteres overfor medarbejderen. Når aftalerne påbegyndes, faktureres du månedligt i hele aftaleperioden.

Kom i kontakt med oss